Årets Frisörföretag 2018

Den 11 Feb 2018 utsågs vi återigen till Årets bästa frisörföretag i Sverige!

Juryn motivering:

Dem nominerade i kategorin Årets Frisörföretag har extremt hård konkurrens och har utmärkt sig genom starkt ledarskap, tydlig vision och exceptionellt hög kreativ förmåga. Dem nominerade har genom en stark teamkänsla visat att investera i sina medarbetare ger resultat såväl kreativt och med god lönsamhet.

Årets Nybbyggare / Pionjär 2017  i Västra Götalands Län

Den 2 juni 2017 delades det prestigefyllda priset ut till Dani Abunar, VD på Victor Noblesse. Priset delas ut till entrepenörer med utländsk bakgrund som anses vara förebilder för andra företagare. Victor Noblesse har gjort en stor förändringsresa och har idag över 30 anställda med god lönsamhet och unik positionering i frisör Sverige. Det är stiftelsen IFS i samarbete med Almi företagspartner, Länsstyrelsen i Västra Götalands län, Västra Götalandsregionen, Vissa och SEB som för 17:e året i rad delar ut priset. Priset är instiftat av Kung Carl XVI Gustaf.

 

Årets Frisörföretag 2017 – Nominerade

2017 är ett stort år för Victor Noblesse då vi återigen har fått nomineringen till Årets Frisörföretag. Som en av tre salonger i landet har vi fått en nationell utmärkelse för vårt starka koncept, personalpolitik och företagande i framkant. Vi har blivit nominerade av riksorganisationen Sveriges Frisörföretagare. Det är vi självklart väldigt stolta över!

 

Årets Frisörföretag 2014:

Den 15 september 2013 utsågs Salon Victor (Tidigare namn på Victor Noblesse) till vinnare av det prestigefyllda priset: ÅRETS FRISÖRFÖRETAG 2014

”Detta företag har under de senaste 2 åren gjort en fantastisk förändringsresa. Genom omfattande och målmedvetet personalarbete, ökad kundfokus och en tydlig framtidsvision har företaget lyckats att markant öka såväl omsättning som lönsamhet. Senaste årets framgångsresa har även kryddats av ett flertal belöningar för företagets kreativitet och excellenta hantverk.”

Årets Frisör Företag 2018
Dani Årets Pionjär
Landshövdingen delade ut priset - Årets Pionjär 2017