OBS! – Ej avbokad tid debiteras

Det är möjligt att av- & omboka din behandling fram till 24 timmar innan din avtalade tid.  Om du mot all förmodan skulle missa din tid eller avboka den med kort varsel så kommer vi att debitera 100% av priset för den inbokade behandlingen.

Boka behandling online här

Studentklippning

Du räknas som student från att du inlett ditt första år på gymnasiet tills dess att du tar studenten eller examen från gymnasiet/högskola eller liknande. Du kan då boka en studentklippning på vardagar hos våra Stylister.

För att erhålla din studentrabatt krävs uppvisande av ett giltigt mecenatkort vid betalning.

OBS! Våra Top Stylister eller vår Hair Artist tar ej emot studentklippningar och studentrabatten gäller inte på lördagar!

Standby-klippning

Vissa tider under månaden har vi lägre beläggning. Därför erbjuder vi då Standby-klippningar till ett rabatterat pris. Givetvis får du samma förstklassiga service som en ordinarie tid. Priset för en Standby-klippning är 650kr.

Vi kan inte garantera att det finns lediga Standby-tider varje dag, eftersom beläggningen hos oss är väldigt hög.

Vad gäller vid Standby:

– Du får en utbildad men ospecificerad frisör

– Du kan endast boka en Standby-klippning via telefon eller direkt på salongen.

– Du kan endast boka Standby tider med 1-3 timmars framförhållning. Om du vill ha en tid på morgonen nästa dag kan du ringa efter kl 18.00 på kvällen innan.

Tips – Om priset är viktigt för dig och vi inte har några Standby-tider tillhanda kan vi erbjuda en liknande behandling för 440 kr hos vår duktiga Jr Trainee.

Ring 031-711 44 52 eller kom in på salongen och fråga efter Standby-klippning. Välkommen!