Evelina

Hur länge har du varit frisör?

Jag kunde titulera mig som frisör år 2009, då jag färdigställt min utbildning på Burgårdens gymnasium i Göteborg. Ett år senare blev jag även behörig frisör då jag genomförde mitt gesällbrev och idag har jag dessutom en godkänd frisörlicens.  Jag ser mina år som en aktiv tävlingsfrisör väldigt betydelsefulla för den kunskap jag besitter idag, en viss typ av utbildning där jag fick ta del av otroligt talangfulla personers expertis, och att jag även ägnade en stor del av min tid till att öva, öva och öva.

Vad stimulerar dig i din profession?

Att få ge omtanke och omsorg till våra kunder. Alltifrån att ge en skön huvudmassage i schamponeringen, till att uppfylla förväntningar på t.ex. en klippning. Samtidigt som jag får skapa och få utlopp för min kreativitet.

Varför har du valt att arbeta på Victor Noblesse? 

Victor Noblesse är enligt mig den optimala arbetsplatsen. Det jag skulle vilja framhäva är vår starka VI-känsla. Ett team som bejakar och uppskattar varandras olikheter, vi höjer varandra, både i våra kunskaper och personligheter.

Som frisör är det viktigt för mig att utvecklas, på Victor Noblesse finns det alla möjligheter för det.

Har du medverkat i frisörtävlingar/ andra meriterade erfarenheter? 

Jag har haft äran att representera Sverige tillsammans med frisörlandslaget under ca fem år, alltifrån SM i Stockholm, EM i Moskva och VM i Milano. En oförglömlig upplevelse var när jag fick representera Sverige i Yrkes-VM i London med resten av yrkeslandslaget. I tävlingen Årets Frisör har jag blivit nominerad till Årets Nykomling och Årets Team, då jag och mina två kollegor segrade som Årets Team.

Hur ser du på hår? 

Hår är för mig ett attribut som kan skapa både kaos och tillfredsställelse hos oss människor. Därför är det viktigt för mig att hitta känslan utifrån hårets förutsättningar och personens livsstil för att kunna förgylla kundens tillvaro.