Nasim

Hur länge har du varit frisör?

Jag började min utbildning på Svenska Frisörskolan januari 2017, och under den tiden började jag som elev på Victor Noblesse. December 2017 tog jag min examen i skolan och arbetar nu som jr Trainee för att fullborda mina timmar för att snarast kunna ta mitt gesällbrev.

Vad stimulerar dig i din profession? 

Det jag gillar mest är att det alltid finns något nytt att lära sig inom yrket. Som frisör har man friheten att skapa just det man kan föreställa sig, det är bara fantasin som sätter gränserna. Att träffa många olika fantastiska människor varje dag och göra dem nöjda, det är den bästa känslan.

Hur ser du på hår?

Hår är så mycket mer än bara hår, det ger en reflektion av vem man är. Hår har karaktär, det formar ansiktet och skapar en helhet.

Har du medverkat i frisörtävlingar / andra meriterande erfarenheter?

Jag blev Årets Elev på Svenska frisörskolan och ser fram emot att tävla i framtida tävlingar som Årets Frisör.

Varför har du valt att arbeta på Victor Noblesse? 

För att vara bäst, måste man lära sig av dem bästa. Jag hade hört talas om Victor Noblesse innan jag började min utbildning och Dani har alltid varit min idol. Drömmen har alltid varit att få jobba här. Victor Noblesse är inte en vanlig salong. Det är en ledande salong där det finns lysande utvecklingsmöjligheter och jag känner mig otroligt lycklig att få jobba tillsammans med så många duktiga människor varje dag.

Vilka är dina favoritprodukter? 

Pusher – Temporary Bottle
Sebastian – Whipped Cream
Nioxin – Dry Schampo