FÖR KVINNOR

FÖR KVINNOR

Du kan känna dig fullständigt trygg inför ditt besök hos oss på Victor | Noblesse. När du anländer till vår salong för din behandling inleder vi den med en gedigen konsultation. Här fokuserar vi på dina önskemål samt din personliga stil. Därefter gör vi en passande behandling för att nå önskat resultat.

Vi jobbar för att din upplevelse i vår salongsmiljö ska kännas lyxig, varm och omhändertagande. Vårt mål är att vår prisbelönta kunskap ska återspeglas i ditt hår och din stil när du lämnar salongen!

Självklart bjuder vi alltid på nymalet kaffe eller annan dryck vid ditt besök!

Varmt välkommen att utmana vår kompetens genom att boka klippning, färgning eller annan behandling hos oss! För bokning, se nedan.

KLIPPNING

Följande ingår vid klippning:

Konsultation | Hårtvätt med huvudmassage i en spamiljö | Massagestolar | Klippning | Rådgivning med hårprodukter och styling | Avslutande styling

KLASSISK FÄRG

En färgbehandling som ger dig en heltäckande färg, glans och som täcker grått hår till 100%. Vi erbjuder möjligheten att välja en eller flera hårfärger för att få fram de nyanser eller effekter du önskar.

ALLERGIFRI FÄRG – FÖR DIG SOM FÅR KLÅDA ELLER IRRITATION AV FÄRG

Vi kan erbjuda en 100% dermatologisk och allergifri hårfärg för dig som är överkänslig för vanlig färg/toning eller som tidigare fått allergiska reaktioner eller klåda av ex: färg, toning, hennafärger eller hennatatueringar. Denna färg har hjälpt flera av våra kunder att få den hårfärg de önskar helt utan allergiska reaktioner. Vi rekommenderar dock alltid ett allergitest som görs kostnadsfritt på salongen ett par dagar innan behandling för att försäkra att man inte får en ny reaktion.

AMMONIAKFRI FÄRG

En färgbehandling som har en otrolig glans och doft för dig som vill undvika ammoniak. Finns ett begränsat utbud färger i det ammonikafria sortimentet. Denna färg täcker grått hår något sämre än traditionell färg.

SLINGOR

Vi arbetar igenom håret med folieslingor på ett grundligt och noggrant sätt. Denna metod ger en mjukare utväxt än ”klassisk färgning”. Vi använder denna metod för att få fram naturliga, solblekta hår eller för att skapa starkare effekter på vissa utvalda partier. Vi applicerar ofta olika färger för ett mer skimrande resultat. Denna behandling är den mest tidskrävande av alla färgbehandlingar och kräver kompetenta frisörer för bästa resultat.

HELBLONDERING

En helblondering är till för dig som vill uppnå en ultrablond färg. Denna behandling tar längre tid än en klassisk färg. Då det nästan alltid finns behov av en klippning samt nyansering vid en helblondering så har vi gjort ett behanlingspaket där detta alltid ingår.

OLAPLEX

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, ett strukturskadat hår, vara ett minne blott.

På samma gång är Olaplex en behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp sin kvalitet mellan frisörbesöken. Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos oss! Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar vilket i sin tur skyddar proteinet i hårstrået. Håret blir starkare, friskare och du får ett mer långlivat färgresultat med mer vitalitet!

Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, den skyddas dessutom av åtta världspatent. Vi är en certifierad Olaplex salong!

NYANSERING

För dig som vill göra en nyansskillnad på ditt redan färgade eller blonderade hår. Oftast använder vi nyansering för att förhindra gula toner på ett blekt hår men vi kan även använda nyanseringar för att få fram pastellfärger.

AVFÄRGNING

Om ditt hår sedan tidigare är färgat och om du önskar byta hårfärg behöver vi troligtvis göra någon typ av avfärgning. Konsultera alltid med din frisör innan du bokar denna typ av behandling. Vi rekommenderar att du kommer in till salongen för en grundlig konsultation där vi kan se ditt hår och dess kvalitet för att bedöma vilken behandling som passar dig bäst.

BRUDUPPSÄTTNING – HEMMA ELLER PÅ SALONGEN

Vi hjälper dig att skapa ditt drömhår på kanske den viktigaste dagen i ditt liv. Vi erbjuder full service med konsultation, makeup, hår och även fotografering med vår prisbelönte fotograf och Hair Artist, Dani Abunar.

Du kan klä dig hos oss och vi hjälper dig med det du önskar och behöver denna dag. Vi kan även erbjuda bruduppsättning och sminkning i din privata hemmiljö eller ”on site” mot ett extra tillägg. Kontakta gärna oss för prisbilder,frågor etc.

(Priset är 1250kr/h & frisör för att åka ut på plats. resekostnader tillkommer)

KUR FÖR HÅRBOTTEN

För dig med klåda, flagig hårbotten, mjäll, psoriasis eller andra hårbottenproblem kan vi erbjuda en rad olika behandlingar. Dessa utförs endas på salongen och vi använder med dermatologiskt testade produkter. Efterbehandling rekommenderas att göra hemma med tillhörande produkter.

HUVUDMASSAGE 15min (i samband med annan beh. som kräver schamponering)

En extra avslappnande skalpmassage där vi grundligt stimulerar hårbotten i ca 15 min och samtidigt gör vi en kur som anpassas efter just dina behov. Du masseras samtidigt i våra underbara massagestolar.

BRYN OCH FRANSAR

Vi hjälper dig att forma dina ögonbryn, med pincett ett trådning. Vi färgar både fransar och bryn enligt önskemål.

EXTENSIONS – HÅRFÖRLÄNGNING

Det finns möjlighet att skapa fantastiska frisyrer med extensions! Få härlig volym och längd med hjälp av Hairtalk, som är det enda märket vi arbetar med på salongen. Hairtalk som säljer etiskt handlat tempelhår, är extensions av högsta kvalitet med patenterade tejpfästen som är de skonsammaste på marknaden. Det gör att Hairtalk kan sättas i även de tunnaste hår utan att de tar skada. Dessutom håller dessa extensions flera omsättningar. Det finns även möjlighet att skaffa hairweare. Var god kontakta oss för frågor om hårförlängning!

ÖRONHÅL

Vill du ta hål i öronen? Vi utför håltagning i öronen på ett hygieniskt, snabbt och smärtfritt sätt.

Priser gäller från 1 April 2017 – 31 mars 2018. Se priser här.