VI HJÄLPER DIG PÅ DIN STORA DAG

Brudkonsultation

Vi vill ge dig en upplevelse med maximal service denna betydelsefulla dag. Därför bokar vi alltid upp en timma för konsultation innan du bestämmer dig för att välja oss som din brudfrisör. Vi kompromissar aldrig med kvalitet, så därför är denna timme väldigt viktig för både dig och oss. Efter konsultationen skall båda parter känna sig trygga i vad som ska göras på bröllopsdagen samt vad som måste göras i förväg. Konsultationen är obligatorisk för en bruduppsättning och kostar 640 kr, (780 kr hos Dani Abunar).

Bruduppsättning

Vi erbjuder dig en behandling på salongen eller så hjälper vi dig på önskad plats, mot en extra avgift (1500kr/h + reseersättning).

Fotograf

Vi kan även erbjuda bröllopsfotografering, antingen i studio eller på platser som ni bestämmer. Vår prisbelönte fotograf och Hair Artist Dani Abunar erbjuder denna helhetsservice direkt på Victor Noblesse. Till skillnad mot många andra fotografer erbjuder vi att samtliga bilder som fotas levereras till er som brudpar i högupplöst bildkvalitet. Vi utför även professionell retusch på önskade bilder. Om ni önskar en bröllopsfotografering ger vi ett separat kostnadsförslag för detta.

Välj Victor Noblesse som din frisör om du vill satsa på lyx, kvalitet, hållbarhet, rådgivning och samtidigt få en trevlig helhetsservice på din bröllopsdag.

Hjärtligt välkommen att ringa till oss för personlig rådgivning och bokning av konsultation. 031 711 44 52