HÅRFÄRG

Vill du ha en professionellt utförd och vacker hårfärg? Vi på Victor Noblesse har endast utbildade colorister. Våra frisörer tävlar årligen i frisörtävlingar vilket är utmanande och kompetenshöjande. Utmärkelserna vi vinner involverar oftast både klippning och färgning på våra modeller.  Resultaten i tävlingarna talar sitt egna språk.

Att färga hår är en komplicerad process och det finns väldigt mycket att  ta hänsyn till. Dels dina naturliga pigment, hårets kvalitet, om det tidigare färgbehandlats samt vilket resultat som just du önskar. Därför gör vi grundliga analyser av håret innan vi inleder din behandling. Det gör att du kan känna dig trygg när du kommer till oss på salongen.
Vi är utbildade Goldwell Master Colorists.

Ibland kan det ske att vi avråder dig från att göra en viss typ av behandling. Detta gör vi endast om vi anser att ditt hår inte kommer att klara av den behandling som efterfrågas eller om slutresultatet inte kommer kunna möta dina önskemål. Vi kan då se på alternativa vägar att gå för att nå ett resultat du känner dig bekväm med.

Vi vill hjälpa dig att få ditt drömhår, men ibland är det tyvärr inte möjligt.

 

Balayage | Hairpainting | Frihandstekniker

Balayage är en mycket stor trend som vi tror kommer att hålla i sig länge. Vi jobbar med att på fri hand pensla slingor eller effekter i håret. En balayage gör vi oftast på axellånga eller långa hår.

Denna teknik används för att skapa en naturlig utväxt med mjuka övergångar i håret. En balayage smälter ut från en mörk botten till ljusa längder utan att vara lika skarp som en ombre, som i sin tur har en hård kant mellan de olika färgerna.

Många Hollywoodkändisar, artister och andra stjärnor har gjort färgat sitt hår med balayageteknik den senaste tiden. Vi gör just nu en balayage på ca 80% av våra långhåriga färgkunder.

 

Slingor / Folieslingor

Som professionella färgexperter använder vi folie nästan alla gånger vi gör slingor. Det gör att vi kan arbeta med olika färger samtidigt för att få ett naturligt resultat och samtidigt komma så nära hårbotten som möjligt. Det blir snyggare, proffsigare och känns modernt!

 

Helblondering

Vill du ha en mer vågad look? Kanske testa den gråsilvriga färgtrenden? En helblondering tillsammmans med nyansering skapar detta uttryck! Denna trend är fortfarande väldigt stor och uppskattas ofta av den yngre kundkretsen. Vi kan hjälpa dig och se om just du ditt hår klarar denna färgbehandling!