EN MOLEKYL SOM FÖRÄNDRAR ALLT!

När du bokar en behandling hos oss kan du välja till Olaplex som en extra service. Produkten har förändrat allt när det gäller kemi och hårfärgning. Olaplex är en helt ny kemisk innovation.

Vem kan ha Olaplex?

Olaplex är till för alla som på något sätt använder sig av kemiska produkter, behandlingar eller värmeverktyg för att styla håret som tex plattänger, färg, blekning eller dylikt.

Olaplex har 3 steg i sin behandling:

Steg 1 – Den som används i våra kemiska produkter på salongen när du t.ex. färgar eller bleker ditt hår

Steg 2 – Används efter vi kemiskt behandlat ditt hår direkt på salongen

Steg 3 – En produkt du använder hemma för att fortsätta att stärka håret

Vad är Olaplex?

Olaplex har flera världspatent och kan återuppbygga svavelbindningarna i håret. Olaplex minimerar risker för att håret ska slitas och gå av vid kemiska behandlingar som blekning och färg.

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott.

Allt från traditionell hårfärg till Hairpainting (Balayage), kan kombineras med Olaplex som återskapas hårets interna bindningar. Håret blir starkare, friskare och ger mer långlivade färgresultat med vitalitet! Olaplex är skapad med grundläggande kemi och forskning i framkant där håret och proteinet i det skyddas genom att bindningar återskapas. Du får ett friskare hår efter din färgbehandling än innan. Testa själv!

Långtidseffekter

En återkommande fråga är om upprepade behandlingar med Olaplex påverkar framtida färgbehandlingar tack vare återuppbyggnad av håret. Svaret är, frekvent användning gör att hårets kvalitet blir bättre och bättre. Många kändisfrisörer som är noga med sitt rykte, har använt Olaplex på tusentals kunder om och om igen. Inte ens en enda negativ incident har rapporterats! Det finns endast en faktor som kan påverka resultatet negativt och det är att överdosera Olaplex i behandlingen, vilket späder ut effekten. Eftersom detta kan hända kan man inte vara nog så tydlig med denna punkt.

Besök Olaplex officiella hemsida för med detaljerad information. Klicka på länken www.olaplex.se